Loopbaan Coaching – MobilityMakers

MobilityMakers is in gesprek met Ella van Toorn een ervaren Loopbaan professional die graag op het gebed van mobiliteit projecten aanpakt of advies geeft. Ella is een Lean gedreven professional en een Agile motivator & inspirator. Ella is een ervaren veranderaar en een vernieuwer op het gebied van HRM/Mobiliteit, doortroom en uitstroom.

Ella richt zich op:

  • versterken van onderlinge samenwerking
  • toename van werkgeluk
  • verhoging van klanttevredenheid
  • behalen van gewenste bedrijfsdoelstellingen

Mobilitymakers

Bart’s switch naar het leraarschap – MobilityMakers

Inmiddels is hij de vijftig gepasseerd en heel wat levenservaring rijker. De flamboyante en onderhoudende Bart vertelt over de goede maar met name de foute beslissingen die hij in zijn leven heeft gemaakt. Hij startte zijn carrière met een drift naar geld en status. Dat leverde hem een mooie auto en succes op. Maar geluk? Alles behalve. Een diep dal zorgde voor de meest positieve omwenteling in zijn leven – hij werd leraar. Nu denkt hij, had ik het maar eerder gedaan. Wat had hem eerder op het juiste spoor kunnen brengen? Wat adviseert hij anderen om ook een echte carrièreswitch te durven maken? Ontdek Bart zijn verhaal en de tips die hij voor je heeft om te leven vanuit wat jou drijft en niet alle andere ‘bijzaken’ in het leven.

Purpose Connection – MobilityMakers

PURPOSE CONNECTION HELPT ORGANISATIES MET COMPLEXE VRAAGSTUKKEN OP HET GEBIED VAN STRATEGIE, SAMENWERKING, INNOVATIE, CULTUUR EN IDENTITEIT.